BAM'da avukatlara özel otopark

25 Eylül 2020
Bursa Barosu'nun girişimiyle Bursa Bölge Adliye Mahkemesi'nde avukatların kullanımına tahsis edilen otopark alanında düzenleme yapılıyor.
Demir Ali için yardım kampanyası

10 Eylül 2020
Demir Ali için yardım kampanyası
Vefat (Av.Şahin Gürdal)

02 Eylül 2020
Vefat (Av.Şahin Gürdal)
Barodan adli yıl açılış ziyaretleri

01 Eylül 2020
Başsavcı ve Komisyon Başkanı'na yapılan ziyaretlerde pandemi nedeniyle alınacak önlemler öncelikli olarak ele alındı.
Yenişehir Kirazlıyayla'da bayram var

16 Ağustos 2020
Bursa'nın Yenişehir İlçesine bağlı Kirazlıyayla Köyü'nde yabancı sermayeli Meyra Madencilik tarafından hukuksuz bir şekilde başlatılan bakır çinko kurşun zenginleştirme tesisi ve atık barajı yapımının mahkeme kararıyla durdurulması, Kirazlıyayla köyünde bayram havası estirdi.
Yenişehir Kirazlıyayla'da halk kazandı

14 Ağustos 2020
Bursa 1. İdare Mahkemesi, Yenişehir Kirazlıyayla Köyü'nde Meyra Madencilik tarafından hukuksuz bir şekilde yapılan maden atık havuzu inşaatının yürütmesini durdurdu.
Bursa Barosu ile Uludağ Koleji arasında işbirliği anlaşması

12 Ağustos 2020
Bursa Barosu, Uludağ Koleji ile Bursa Barosu üyesi avukatların çocuklarının eğitim ücretinde yüzde 40'a varan indirim yapılması konusunda protokol imzalayacak.
Doğader'den Altun'a tebrik ve teşekkür

11 Ağustos 2020
Doğayı ve Çevreyi Koruma Derneği (Doğader) Genel Sekreteri Sedat Güler, yönetim kurulu üyeleri Filiz Tuncer ve Murat Demir, Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun'u ziyaret etti.
Vefat (Ahmet Öztürk)

27 Temmuz 2020
Vefat (Ahmet Öztürk)
Av. Cengiz Göral makale yarışması sonuçlandı

27 Temmuz 2020
1979 yılında katledilen Av. M. Cengiz Göral adına düzenlenen “Özgürlük demokrasi ve adalet” temalı makale yarışması sonuçlandı.