Altun'dan Bursa Barosu kadın voleybolcularına moral çiçeği

20 Ocak 2020
Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun, milli kadın voleybolcularımıza yönelik saldırgan, onları aşağılayan sosyal medya mesajlarına karşı tepkisini yine sosyal medya aracılığıyla dile getirdi ancak bununla da kalmadı Bursa Barosu Kadın Voleybol Takımı'na teşekkür daveti yaptı.
Yenişehir halkı, maden şirketine karşı teyakkuzda

13 Ocak 2020
Bursa'nın Yenişehir ilçesi Kirazlıyayla mevkiinde kapasite artırımı planlanan bakır-kurşun-çinko ocağına karşı yöre halkının mücadelesi sürüyor. Kapasite artışına karşı çıkan köylülerin katılımı ile kurulan Yenişehir Çevre Platformu bir kez daha Kirazlıyayla'daydı.
11. Uluslararası Hukuk Kurultayı gerçekleştirildi

12 Ocak 2020
Ankara Barosu tarafından bu yıl 11.si düzenlenen ve dört gün süren Uluslararası Hukuk Kurultayı gerçekleştirildi.
"Uygulamada Bilirkişilik ve Avukatın Rolü" konferansı yapıldı

05 Ocak 2020
"Uygulamada Bilirkişilik ve Avukatın Rolü" konferansı yapıldı
Vefat (İlhan Öztürk)

28 Aralık 2019
Vefat (İlhan Öztürk)
GAM (Genç Avukatlar Merkezi) Yürütme Kurulu yönetimi ziyaret etti

27 Aralık 2019
Bursa Barosu Genç Avukatlar Merkezi Yürütme Kurulu üyeleri Av. Sungur Karaduman, Av. Büşra Pınar Altınoluk, Av. Mustafa Göktuğ Tüfekçi, Av. Mine Aydın, Av. Ayşe Simge Demir, Av. Bora Görkem Turan, Bursa Barosu Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.
Bursa Barosu Türk Müziği Korosu en uzun gecede nağmelerle yıldız tuttu

25 Aralık 2019
Bursa Barosu Türk Müziği Korosu Filiz Furuncuoğlu Başıbüyük şefliğinde sezonun ilk konserini yılın en uzun gecesinde verdi.
Adalet Nöbeti bu kez Adana'da kadınlar için tutuldu

20 Aralık 2019
Adalet Nöbeti, 24 baronun katılımıyla bu kez Adana'da tutuldu. Kadın cinayetlerine dikkat çekilen nöbete Bursa Barosu Başkan Yardımcısı Av. Metin Öztosun, Sayman Av. Aslı Evke Yetkin ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gonca Gülçin katıldı.
Adli Yardım Çalıştayı Ankara'da yapıldı

16 Aralık 2019
Çalıştaya Bursa Barosu'ndan, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gonca Gülçin katıldı.
Bursa Valisi Canbolat Bursa Barosu'nu ziyaret etti

11 Aralık 2019
Ziyarette Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun ile  Başkan Yardımcısı Av. Metin Öztosun, Genel Sekreter Av. Hüsniye Altın Yeşil ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sefer Bülent Yaylalı bulundu.