39. baro başkanları toplantısı Ankara'da yapıldı

22 Eylül 2019
39. baro başkanları toplantısı Ankara'da yapıldı
Av. İşyapan, evlilik sonrası mal rejimi tasfiyesine ilişkin önemli bilgiler verdi

19 Eylül 2019
Bursa Barosu Mesleki Gelişim Komisyonu'nca düzenlenen hukuk sohbetlerinin yedincisinde konu “Uygulamada Mal Rejimi Tasfiyesi” oldu.
Adalet Nöbeti'nin çoban ateşi Kocaeli'de yakıldı

12 Eylül 2019
85 hafta boyunca İstanbul'da, daha sonra da ilki Bursa Barosu ev sahipliğinde olmak üzere sırasıyla İzmir, Ankara, Hatay, İstanbul ve Van'da tutulan Adalet Nöbeti 12 Eylül 2019 tarihinde Kocaeli Barosu ev sahipliğinde, Kocaeli Adliyesi önünde tutuldu.
Çorlu Tren Kazası davası 16 baronun takibinde

11 Eylül 2019
Tekirdağ Çorlu'da 25 kişinin yaşamını yitirdiği 328 kişinin yaralandığı tren faciasıyla ilgili davaya 10 Eylül 2019 tarihinde Çorlu'da devam edildi.
Bursa Barosu, Avukat Müzeyyen Boylu cinayeti davasını takip etti

09 Eylül 2019
Diyarbakır 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davaya Bursa Barosu Avukat Hakları Merkezi Başkanı Av. Buket Gülçin Özel ve Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. Nazlı Ceren Şendoğan da katıldı.
Adli yıl başladı. Altun: "Yargının sorunları iyi insanlarla çözülür"

02 Eylül 2019
Adli yıl açılışında konuşan Altun, "Yürütme ya da yasamanın değil, yargı mekanı adliyede adli yıl açılışı yapmaktan mutluyuz” dedi.
“Hiç kimse, Türk Ulusu'nu Atatürk'ün yolundan ayıramayacak”

30 Ağustos 2019
Bursa Barosu Başkanı, Adliye Atatürk Anıtı önündeki 30 Ağustos töreninde konuştu
Bursa Barosu bu yıl da Kocatepe'deydi

26 Ağustos 2019
Bursa Barosu, başkan ve yönetim kuruluyla, üyesi avukatlarla ve Bursa Barosu Tiyatrosu ekibinin seslendirdiği Nazım Hikmet'in Kuvayı Milliye Destanı ile Büyük Zafer'in adımlarının atıldığı Afyonkarahisar'da, Şuhut'ta, Çakırözü'nde ve Kocatepe Anıtı'ndaydı.
Kurban Bayramı

10 Ağustos 2019