Baro Han ofis kuraları çekildi

12 Kasım 2019
Bursa Barosu'nun Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, meslekteki 0-5 kıdem yılındaki avukatlar için düzenlediği ücretsiz ofisleri kullanmak isteyenler kurayla belirlendi.
Yeni adliyede yapılacak düzenlemelerle ilgili inceleme

12 Kasım 2019
Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun ve Bursa Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sadık Bölek, BAM ve hukuk mahkemelerinin bulunduğu yeni binada inceleme yaptı.
SAYGIYLA ANIYORUZ

09 Kasım 2019
Vefat (Av. Hasan Aydın Erenoğlu)

06 Kasım 2019
Vefat (Av. Hasan Aydın Erenoğlu)
Bankacılık Suçları konferansı 6 Kasım 2019 Çarşamba günü Av.Özgür Aksoy Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

06 Kasım 2019
Bursa Barosu, Cumhuriyetin 96. yıldönümünü baloyla kutladı

03 Kasım 2019
Almira Otel'de gerçekleştirilen baloda, zeybek oynandı, marşlar çalındı söylendi. Bursa Barosu Başkanı Altun, yönetim kurulu üyeleri ve protokol mensupları hep birlikte Cumhuriyet Pastası kesti.
Bursa'da meslektaşımızı rehin alan işçi tutuklandı

24 Ekim 2019
Bursa'da, Osmangazi Belediyesi ile eski bir çalışanı arasındaki iş davası kapsamında zorunlu arabuluculuk görüşmesi için bir arabulucu meslektaşının ofisine giden işveren belediyeyi temsilen taraf vekili Avukat İlknur Nazlı Gökyıldız, belediyenin eski çalışanı S.Y. tarafından silahlı saldırıya uğramış ve falçata ile rehin alınmıştır.
Altun, staja başlayacak avukat adaylarıyla görüştü

23 Ekim 2019
Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun, staja başlayacak olan avukat adaylarıyla görüştü.
VEFAT (Av. MÜKERREM GÜNEŞ DEMİR)

21 Ekim 2019
Bursa BARO HAN, yeni avukatlara ufuk oldu

20 Ekim 2019
Ruhsatını yeni alan, ekonomik şartlar nedeniyle ilk aşamada ofis açmakta zorlanan genç avukatlara 1 yıl boyunca kullanabilecekleri ofislerin bulunduğu BARO HAN törenle hizmete açıldı.