SGK ve Bağ-Kur prim ödemeleri ertelendi

03 Nisan 2020
3 Aylık primler ayrı ayrı 6 ay ertelendi.
DİKKAT!

30 Mart 2020
Koronavirüs nedeniyle, yargılama faaliyetlerinin yürütülmesinde herhangi bir soruna sebebiyet vermemek amacıyla aşağıdaki açıklamayı yapmak zorunlu olmuştur.
Bursa Barosu, kurum avukatları için idari izin istedi

25 Mart 2020
Bursa Barosu, virüs salgını nedeniyle kamu kuruluşlarında çalışan avukatların idari izinli sayılmaları için Bursa Valiliği ile belediyelere başvuru yaptı.
Adli ve idari yargıda süreler 30 Nisan 2020 tarihine kadar durduruldu!

25 Mart 2020
COVİD-19 salgın hastalığı nedeniyle yargı alanındaki hak kayıpların önlenmesi amacıyla; Dava açma, icra takibi başlatma, başvuru, şikayet, itiraz, ihtar, bildirim, ibraz ve zamanaşımı süreleri, hak düşürücü süreler ve zorunlu idari başvuru süreleri de dahil olmak üzere bir hakkın doğumu, kullanımı veya sona ermesine ilişkin tüm süreler,
Bursa Barosu'nun talebi üzerine Adli Yargı Adalet Komisyonu tebligat genelgesi yayınladı

20 Mart 2020
Bursa'da mahkemeler 30 Mart 2020 tarihine kadar tebligat çıkarmayacak.
ÇANAKKALE ZAFERİ

17 Mart 2020
Vefat (Taner Baykal)

16 Mart 2020
Vefat (Taner Baykal)
Gemlik'te çifte ziyaret

10 Mart 2020
Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun ve Başkan Yardımcısı Av. Metin Öztosun, Gemlik'te Hukuk Fakültesi'ni ve Adliye'yi ziyaret etti.
Bursa Barosu Resim Kursu Karma Resim Sergisi açıldı

09 Mart 2020
Bursa Barosu Resim Kursu Karma Resim Sergisi açıldı
KVKK seminerine büyük ilgi

06 Mart 2020
Türkiye Barolar Birliği (TBB) ve Bursa Barosu'nun ortaklaşa düzenlediği “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” semineri Bursa Akademik Odalar Birliği Oditoryumu'nda gerçekleştirildi.