Disiplin Kurulu

AV. ATİLA ATİK

1965 Bursa doğumludur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1987 yılında mezun olduktan sonra 1988'den bu yana Bursa Barosu'na bağlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır. 2004-2006 yılları arasında disiplin kurulu üyeliği, 2006-2008 ve 2008-2010 yıllarında Bursa Barosu Yönetim Kurulu üyeliği, 2010-2012 yılları arasında ise Bursa Barosu'nda sayman olarak görev yapmıştır. Uzun yıllar Bursa Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti'nde ve 2 dönem de Bursa Hal Hakem Heyeti'nde baro temsilciliği görevlerini sürdürmüştür. Ayrıca AB ve Dış İlişkiler Komisyonun'da da başkan olarak görev almıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır. 2016- 2018 döneminde Bursa Barosu başkan yardımcılığı yapan Atila Atik, 2018-2020 döneminde Disiplin Kurulu üyeliğine seçilmiştir ve halen bu görevine devam etmektedir.

AV. ÖZCAN MEHMETALİOĞLU

1973 Bursa doğumludur. 1980-1990 yılları arasında ilk, orta ve lise eğitimimi Bursa İlinde tamamlamıştır. 1992-1997 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. 1998 senesinde avukatlık stajını bitirerek Bursa İlinde, 2009 yılından itibaren Mudanya İlçesi'nde faal olarak avukatlık mesleğini icra etmektedir.Bursa Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği üyeliği ve Bursa Barosu Masa Tenisi Takımı bünyesinde masa tenisi sporunu aktif olarak sürdürmektedir.  2018-2020 döneminde Disiplin Kurulu üyeliğine seçilmiştir ve halen bu görevine devam etmektedir. Evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

AV. BURCU ERGÜN

1984 yılında Bursa doğumludur.2002 yılında Bursa Anadolu Lisesi'nde lise öğrenimini tamamladıktan sonra aynı yıl Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenime başlamış, 2006 yılında mezun olmuştur. 2007 yılından bu yana avukatlık mesleğine devam etmektedir. 2012-2013 ve 2016-2018 dönemlerinde Bursaspor Disiplin Kurulu asil üyeliği görevinde bulunan Av. Burcu Ergün, halen Bursaspor'da Disiplin Kurulu yedek üyesi olarak görev almaktadır. Av. Burcu Ergün 2015-2016 döneminde Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev almış, aynı zamanda Hukuk İşlerinden Sorumlu İl başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştur. 2016- 2018 döneminde Bursa Barosu Yönetim Kurulu üyeliği yapan Burcu Ergün, 2018-2020 döneminde Disiplin Kurulu üyeliğine seçilmiştir ve halen bu görevine devam etmektedir.

AV. ŞEYDA ŞAHİN

1984 Ankara doğumludur. Lise öğrenimini Bursa Erkek Lisesinde tamamlamıştır. 2006 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2011 yılında ikinci üniversite olarak başladığı Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nü Bağlantıbitirmiştir. Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku alanında  “Vergi Hukukunda Çift Defter Tutma Suçu “  üzerine yüksek lisans yapmıştır. Bursa Barosu'na bağlı serbest avukat olarak çalışmasının yanı sıra Bursa Barosu CMK Komisyonu ve Bursa Baro Dergisi Komisyonlarında görev almıştır. Çeşitli platformlarda hukuk eğitmenliği yapmakta ve akademik sınavlara yönelik çok sayıda kitabı bulunmaktadır. MHP Osmangazi İlçesi Yönetim Kurulu üyeliği ve İYİ Parti Osmangazi İlçesi Hukuk İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak siyasi görevlerde bulunmuştur. 2018-2020 döneminde Disiplin Kurulu üyeliğine seçilmiştir ve halen bu görevine devam etmektedir.

AV. NEŞE SAYGIN

1987 yılı Kırcali (Bulgaristan) doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Bursa'da tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2009 yılında mezun olup aynı yıl İstanbul  Barosu'nda staja başlamıştır. 2010-2016 yılları arasında İstanbul Barosu'na bağlı olarak avukatlık yapmıştır. 2016 yılında Bursa Barosu'na nakil olup halen Bursa Barosu'na bağlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır. İstanbul Barosu Stajyer Avukatlar Komisyonu, Bursa Barosu Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonu, Mesleki Müdahale Komisyonu, Atatürk Araştırmaları Komisyonu ve Hayvan Hakları Komisyonlarında çalışmış olup, Baromuzda CMK eğitimcisidir. Can Dostları Derneği' ne üyedir. 2018-2020 döneminde Disiplin Kurulu üyeliğine seçilmiştir ve halen bu görevine devam etmektedir.