AV. GÜRKAN ALTUN

BAŞKAN

AV. GÜRKAN ALTUN

BAŞKAN

1971 yılı Artvin Şavşat doğumludur. İlkokul eğitimini İstanbul'da Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu'nda tamamlamıştır. Haydarpaşa Lisesi'nde başladığı ortaokul eğitimini Bursa Erkek Lisesi'nde tamamladıktan sonra aynı okulun lise bölümünden 1988 yılında mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1994 yılında mezun olup aynı yıl Bursa Barosu'nda staja başlamıştır. 1995 yılından itibaren de Bursa Barosu'na bağlı olarak serbest Avukatlık yapmaktadır. Mesleğe başladığı ilk günden bu yana Bursa Barosu Mesleki Müdahale, Kadın, Staj ve Sosyal İlişkiler komisyonlarında aktif olarak çalışmıştır. Çağdaş Hukukçular Derneği Bursa Şubesi üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır. 2002-2004, 2004-2006 dönemlerinde Bursa Barosu Yönetim Kurulu üyeliği, 2006-2008 döneminde Bursa Barosu Saymanlığı,2008-2010 döneminde Bursa Barosu TBB delegeliği ve 2010-2012 döneminde Bursa Barosu Genel Sekreterliği görevlerinde bulunmuştur. Halen 2016 yılında seçildiği Bursa Barosu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

AV. METİN ÖZTOSUN

BAŞKAN YARDIMCISI

AV. METİN ÖZTOSUN

BAŞKAN YARDIMCISI

Bursa 1971 doğumludur. İlk-orta öğrenimini Bursa' da tamamladıktan sonra 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuş, Bursa Barosu'nda 1993'ten beri serbest avukatlık yapmaktadır. 2000 yılında dört yıllık eğitim aldığı Bursa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Müziği bölümünden mezun olmuştur. Bursa Barosunun Staj, CMK, Dergi komisyonlarında ve yayın kurulunda görev almıştır. Atatürk Araştırmaları komisyonunda kurucu üyelik yapmış ve Anayasa Komisyonu başkanlığı görevinde bulunmuştur. Halen Bursa Barosunda CMK eğitmenliği görevini sürdürmektedir. Bir süre aylık olarak yayınlanan Baro Bülteninde Kültür Sanat Editörlüğü görevinde bulunmuştur. 2014-2016 yıllarında Bursa Zeki Müren Kültür Sanat Derneği başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştur. Bursa Barosu TSM korosu koordinatörlüğü ve koristliği ile Bursa Barosu Tiyatro Topluluğunda da oyuncu ve idari koordinatör görevlerini yürütmeye devam etmektedir. Edebiyat dergilerinde yayınlanmış ve seçkilere girmiş şiirleri ve konserlerde icra ettiği kendine ait Türk müziği besteleri bulunmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır. Halen 2016- 2018 döneminde seçildiği Bursa Barosu Yönetim kurulunda saymanlık görevini sürdürmektedir.

AV. HÜSNİYE ALTIN YEŞİL

GENEL SEKRETER

AV. HÜSNİYE ALTIN YEŞİL

GENEL SEKRETER

1976 yılında Ankara' da doğan Hüsniye Altın Yeşil , ilk ve ortaöğrenimini İznik'te tamamladıktan sonra,1998 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi' nden mezun oldu. 1999 yılında Bursa Barosu'na 1666 sicil numarası ile kaydoldu. 1999 yılından beri serbest avukatlık yapmakta olup evli ve bir çocuk annesidir.

Görev Alınan Baro Kurulları

2010-2012 Baro Disiplin Kurulu Üyeliği

Görev Alınan Komisyonlar

Baro komisyonlarının birçoğunda yer almış olup Kadın Hukuku komisyonlarda aktif olarak görev almış ve 2014-2016 dönemi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir.

Görev Alınan STK'lar

2016- devam Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Sekreter Yardımcılığı (aktif)

2014-2016 Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Bursa Şube Başkanlığı

2013-2014 ve 2014-2016 Bursa Kadın Kuruluşları Birliği Genel Sekreterliği

2013-2015 Saniye Rıza Kız Çocuklarını Koruma Derneği Yönetim Kurulu üyeliği

Bursaspor Kulübü Derneği Genel Kurul üyeliği

Bursa Arabulucular Derneği üyeliği

AV. ASLI EVKE YETKİN

SAYMAN

AV. ASLI EVKE YETKİN

SAYMAN

1980 Kırşehir doğumludur. İlköğretimi Kırşehir, orta öğretimini Mudanya'da tamamlamıştır.1998 yılında Bursa Erkek Lisesi'nden  mezun olmuştur.2002 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra 2003 yılında Bursa Barosu'nda stajını tamamlamıştır.2004 yılından itibaren Bursa Barosu'na bağlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır.2006-2008 yılları arasında Çağdaş Hukukçular Derneği  Bursa Şubesi yönetim kurulu üyesi,2008-2014 yılları arasında Çağdaş Hukukçular Derneği Bursa Şubesi Başkanlığı  görevini  yürütmüştür. Bursa Barosu İnsan Hakları Komisyonu ,Mesleki Müdahale Komisyonu ,Kent ve Çevre Hukuku Komisyonlarında görev almıştır. Bursa Barosu CMK Eğitimcileri arasında yer almıştır.2014-2016 yılları  arasında Bursa Barosu Kent ve Çevre Hukuku Komisyonu Başkanlığı yapmıştır. Nilüfer Kent Konseyi ve Öğrenci Velileri Derneği yürütme kurullarında bulunmuştur. Halen 2016 yılında seçildiği Bursa Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir.

AV. AYŞE GONCA GÜLÇİN

AV. AYŞE GONCA GÜLÇİN

ÜYE

1972 Bursa doğumludur. 1989 Bursa Anadolu Lisesi, 1993 İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. 2013 yılında Bilgi Üniversitesi'nde Maliyet Yönetimi Okulu Sertifika Programını, Kadir Has Üniversitesi'nde Arabuluculuk Eğitimini, 2015 yılında İleri Arabuluculuk Sertifika Eğitimini, 2017 yılında Marmara Üniversitesi'nde Bilirkişilik Temel Eğitimi ile İş Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimini tamamlamıştır. 1994 yılından itibaren Bursa Barosu'na bağlı serbest avukat; 2014 yılından bu yana da  Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı Arabulucular Siciline kayıtlı arabulucu olarak mesleki faaliyetlerini sürdürmektedir. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı Bursa İl Çalışma Grubu Arabuluculuk Komisyonu üyeliği yapmıştır. Bursa Barosu İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Komisyonu, Arabuluculuk ve Alternatif Uyuşmazlık Çözümleri Komisyonu , Tahkim Komisyonu üyesidir. Bursa Bilirkişilik Bölge Kuruluna kayıtlı bilirkişidir. Bursa Arabulucular Derneği'nin Kurucu Başkanı olup, bu dönem Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. Arabuluculuk eğitimlerinde eğitmen olarak görev almaktadır. Bursa Kükürtlü Lions Kulübü'nde başkanlık, sekreterlik, Federasyon Hukuk Komitesi Başkanlığı yapmıştır. Halen koordinatörlük ve Federasyon Hukuk Komitesi üyeliği görevlerini  sürdürmektedir. TOSYÖV Bursa Destekleme Derneği üyesidir. İki çocuk annesidir.

AV. SEFER BÜLENT YAYLALI

AV. SEFER BÜLENT YAYLALI

ÜYE

1974 Erzurum doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Bursa'da tamamladıktan sonra 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. 2000 Yılından beri Bursa Barosu'na bağlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır. Tonga Doğa Sporları Derneği Kuruculuğu ve yönetim kurulu üyeliği, Bursa Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Mezunları Derneği kurucu üyeliği  ve yönetim kurulu üyeliği ile Çağdaş Hukukçular Derneği Bursa Şubesi üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Halen 2016- 2018 döneminde seçildiği Bursa Barosu Yönetim Kurulu üyeliğini sürdürmektedir.

AV. HULİSİ TIĞLIOĞLU

AV. HULİSİ TIĞLIOĞLU

ÜYE

1979 yılında Ankara'da doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini Bursa Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 2002 yılında Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesini, 2009 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi. Halen Uludağ Üniversitesi'nde Uluslararası Ticaret Yüksek Lisans Programı öğrencisidir. Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonu Başkanlığı görevlerinde bulundu. Bursa Sivil Toplum Derneği'nde Yönetim Kurulu Üyeliği, Saymanlık ve Başkan Yardımcılığı yaptı.

2012-2014 döneminde Bursa Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunmuştur.

AV. YENER POROY

AV. YENER POROY

ÜYE

1983 yılında Bursa'da doğan Yener POROY, ilk ve orta öğrenimini Bursa'da tamamladıktan sonra 2004 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 2005 yılında Bursa Barosu'na 2200 sicil numarasıyla kaydolmuştur.  2006 yılından beri kendi bürosunda avukatlık yapmaktadır. Rotaract Kulübü Başkanlığı, Tirilye Yelken Kulübü Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği, Bursa Arabulucular Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği, Bursa Genç Sanayici İşinsanlari ve Yöneticileri Derneği'nde (GESİAD) yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Halen 2016- 2018 döneminde seçildiği Bursa Barosu Yönetim Kurulu üyeliğini sürdürmektedir.

AV. YILDIRIM HACIOĞLU

AV. YILDIRIM HACIOĞLU

ÜYE

1984 Bursa doğumludur.Bursa Gazi Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur.2792 sicil numarasıyla 2011 yılından bu yana kendi bürosunda serbest avukatlık yapmaktadır. 2009-2010 yılında stajyer avukat temsilciliği , 2009-2012 yıllarında Spor Komisyonu Sekreterliği ve Başkanlığı yapmıştır. 2013 yılında Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen Genç Avukatlar Kurultayı'nı düzenleyen ekipte yer almıştır. 2013-2014 döneminde Genç Avukatlar Meclisi Kurucu Yürütme Kurulu üyeliği yapmıştır. Devam eden yıllarda kurultay ve genç avukatlar ile ilgili projelerde Bursa Barosu'nu Türkiye Barolar Birliği'nde temsil etmiştir.  Bademli Rotaract Başkanlığı, Bademli Rotary Sekreterliği, Gazi Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği ve 224 Bursa ve Bursaspor Gönüllüleri Derneği kurucu sekreterliği görevlerinde bulunmuştur.

AV. İLKER YILMAZ

AV. İLKER YILMAZ

ÜYE

1986 Mustafakemalpaşa/Bursa doğumludur. İlk ve orta eğitimini Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde tamamlamıştır.2010 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2012 yılından bu yana, 3004 sicil numarası ile Bursa Barosu'na kayıtlı olarak, avukatlık mesleğini sürdürmektedir. 2011-2013 yılları arasında CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulunmuştur. 29.07.2018 tarihinde Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Disiplin Kurulu üyeliğine seçilmiştir.

AV. AYGÜL GÜNEŞ

AV. AYGÜL GÜNEŞ

ÜYE

1988 Bulgaristan doğumludur. Orta öğretimini Kestel Hasan Coşkun Lisesinde tamamladıktan sonra, 2010 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Evlidir.  2013 yılında stajını tamamlayarak Avukatlık Mesleğine başlamış olup 2013-2017 yılları arasında bağlı olarak çalışmış ve 2017 yılından itibaren de kendi bürosunda serbest avukatlık yapmaktadır. Bursa Barosunun Staj, CMK ve AB Dış İlişkiler Komisyonlarında yer almış ve katkı sunmuştur.  2013 yılında Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen Genç Avukatlar Kurultayı'nı düzenleyen ekipte yer almıştır.  2014 yılında Bursa Barosu Genç Avukatlar Meclisi kuruculuğu ve Yürütme Kurulu üyeliği ve 2015 yılında Bursa Barosu Genç Avukatlar Meclisi Yürütme Kurulu üyeliği yapmıştır.  Bursa Barosunun 2016-2018 Döneminde, Bursa Barosunda 0-5 yıl kıdeme sahip avukatları temsilen Yönetim faaliyetlerine katılmıştır.