Denetleme Kurulu

AV. ONUR İÇER

1976 Bursa'da doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Bursa'da tamamladıktan sonra 2003 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2005 yılında Bursa Barosu'na 2160 sicil numarası ile kaydolmuştur. 2005 yılından itibaren kendi bürosunda serbest avukatlık yapmaktadır. 2005-2007 yılları arasında CHP  Bursa İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, 2007 genel seçimleri CHP Bursa Milletvekili adaylığı,  2007-2012 yılları arasında CHP Bursa İl Başkan Yardımcılığı yapmıştır. Bursa Yelken Kulübü üyesidir. 2016- 2018 döneminde Bursa Barosu Disiplin Kurulu üyeliği, 2018-2020 döneminde Denetleme Kurulu üyeliği görevine seçilmiştir. Halen Bursa Barosu Denetleme Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

AV. BUKET GÜLÇİN ÖZEL

1985 Ankara doğumludur. Orta öğrenimini Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde tamamlamış, ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2008 yılında mezun olmuştur. 2010 yılından bu yana Bursa Barosu'na kayıtlı olarak avukatlık yapmaktadır. Bu süre zarfında Bursa Barosu İnsan Hakları Komisyonu, Mesleki Müdahale Komisyonu, Çevre ve Kent Hukuku Komisyonu ve Bilişim Hukuku Komisyonu'nda aktif olarak görev aldı. Bursa Barosu CMK eğitimcisidir. 2014-2016 döneminde 2010 yılından bu yana üyesi bulunduğu Çağdaş Hukukçular Derneği' nde Yönetim Kurulu üyeliği görevini üstlenmiştir. Baro Dergisi Yazı İşleri Müdürü'dür Şehit Av. Özgür Aksoy anısına düzenlenen şiir yarışmasında Seçici Jüri üyesidir. Halen Baro tarihinde ilk defa kurulan Bursa Barosu Kadın Voleybol Takımı'nın yürütülmesini organize etmektedir. Bunun yanında 2010-2011 tarihleri arasında Yönetim Kurulu Üyesi bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Gençlik Örgütü'ndeki görevine 2011 yılında Başkan sıfatı ile devam etmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Bilişim ve Teknoloji Hukuku alanında yüksek lisan yapmaktadır. 2016- 2018 döneminde Bursa Barosu Yönetim Kurulu üyeliği, 2018-2020 döneminde Denetleme Kurulu üyeliği görevine seçilmiştir. Halen Bursa Barosu Denetleme Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

AV. ADİL ÖZTÜRK

1983 yılında Sivas'ta doğan Adil Öztürk ilk ve orta öğretim eğitimini Bursa'da tamamlamıştır. 2006 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. 2006 yılında Bursa Barosunda staja başlamış olup 2007 yılında avukatlık mesleğine başlamıştır. 2008 yılında Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku dalında yüksek lisansa başlamıştır. 2007 - 2010 yılları arasında  hukuk bürosunda sigortalı olarak çalıştıktan sonra, 2010 yılından itibaren kendi bürosunu açmıştır.  Bursaspor Disiplin kurulu üyeliği ve Çağdaş Yaşam Marketleri yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Çağdaş Hukukçular Derneği, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği,  Bursaspor ve Tüketiciler Koruma Derneği üyelilikleri bulunmaktadır. 2016-2018 döneminde Bursa Barosu Denetleme Kurulu üyeliğine seçilen Adil Öztürk halen bu görevine devam etmektedir.