Çeşitli yönleriyle “İstinaf” semineri yapıldı

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi ve Bursa Barosu işbirliğiyle düzenlenen "İstinaf" konulu meslek içi eğitim semineri Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryum'da gerçekleştirildi.

Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun'un açış konuşmasıyla başlayan semineri TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. R. Kadri Septioğlu yönetti. Seminerde Askeri Yargıtay Onursal Başkanı Fahrettin Demirağ "CMK-İstinaf", Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Sezginer "İdari Yargıda İstinaf", İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Evren Koç da "HMK-İstinaf" başlıkları altında konuştu.

Konuşmacılar, sunumlarının sonunda seminere katılan avukat, hakim, savcı ve stajyer avukatların sorularını yanıtladılar.

İlgili Fotoğraflar