Emlak, İş ve Mesleki İlanlar

Kriterlere uygun 3 ilan bulunmaktadır.
Gider Ortağı Av. Özde DEMİR - 14 Şubat 2020 Masraf Ortağı / Osmangazi
Kürkürtlü Dinçsoy Home Ofis'de bulunan, 4 oda 1 bekleme/çalışma salonu şeklindeki dubleks ofisimizde 3 avukat gider ortağı olarak çalışmaktayız. Ofisimizdeki boş odamıza gider ortağı arıyoruz. İlgilenen meslektaşlarımızın aramalarını rica ederiz.
gider ortağı,kiralık oda Av. Mehmet Ali ÇOBAN - 12 Şubat 2020 Kiralık / osmangazi
Heykel Sönmez İş Sarayındaki ofisimin kullanmadığım bir odasını kiraya veriyorum. Gider ortaklığı şeklinde düşünen meslektaşlarım için masraflar ikiye bölünmeyecek olup giderlerin çoğu tarafımca karşılanacaktır.(aidat,faturalar,temizlik vb. diğer giderler) Sadece oda için cüzzi bir miktar kira talep etmekteyim. Arabuluculuk görüşmeleri için de kullanılabilecek olup odanın büyüklüğü standartların üstündedir. İlgilenen meslektaşlarımın aramalarını rica ediyorum.
kiralık büro Mehmet Turhan Doğan - 11 Şubat 2020 Kiralık / Osmangazi uluyol-BURSA
Arlantaş iş merkezinde kat :1 (üçüncü kat konumunda) no:7 2 oda giriş holü(2+1) mutfak-tuvalet yaklaşık 50 metre kare.Ana caddeye bakıyor.üç katlı oto parklı-doğal gaz ortak ısınma.BBBelediyesine 250 m. S.G.Kurumuna 100 m. Adliyeye 50 m. (yaklaşık) mesafelerde SAHİBİNDEN KİRALIK veya satılık.