Bursa Barosu Mobil Uygulaması ve Bilgi Platformu Nedir?

Bursa Barosu'nun Resmi Mobil Uygulaması ve Bilgi Platformu Yayınlandı

Baro'nun haber, duyuru, etkinlik ve dijital yayınlarına erişim sağlayabileceğiniz, baro levhası, rehber, ilan, hesaplama araçları ve benzeri birçok özellikleri ile işinizi kolaylaştıran, WhatsApp yazılımındaki “Mazeretim Var” gruplarını tek bir platformda ve konu bazında görüntüleyebileceğiniz şekilde birçok ek özellikle bir araya getiren, bilgilendirme ve avukatlar arası sosyal paylaşım ve iletişim platformudur.

Üye olmak için uygulamayı telefonunuza indirip, Bilgi Platformu Butonuna tıklayın.
"Şifre Al" seçimini yaparak, Üyesi olduğunuz Baro Seçimi sonrası "Baro Sicil No", "TC Kimlik no" ve "Cep Telefonu Numarası" bilgilerinizi girip şifre talebi yapmanız yeterli.
Talebiniz sonrasında, cep telefonunuza SMS ile gelen şifreyi kullanarak uygulamaya giriş yapabilirsiniz.