Öğrencilerden Avukatlar Günü kutlaması

İlkokuldan lise son sınıfa kadar öğrenciler Bursa Barosu'nda Başkan Altun'dan avukatlık mesleğini dinledi.

Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun ve Yönetim Kurulu üyeleri, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle 8 Nisan Pazartesi gününü öğrencilere ayırdı. 22. Yüzyıl Anadolu Lisesi, Ozel Teknoloji Okulları, Tunçsiper Okulları ve Şahinkaya Okulları'nın değişik sınıflarında öğrenim gören öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Bursa Barosu'nu ziyaret ederek, Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun'un şahsında tüm avukatların gününü kutladılar. Öğrencilere büyük ilgi gösteren Altun ve yönetim kurulu üyeleri, ilkokul öğrencilerine avukat cübbesi giydirip, avukatlık yemini ettirdiler. Ziyaretlerde öğrenciler, Altun'a çiçek verirken, Altun da öğrencilere armağanlar verdi.