Kadınların adalete erişimdeki engellerin kaldırılması için çalıştay

Türkiye Barolar Birliği, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” etkinlikleri kapsamında 6 Mart 2021 tarihinde “Kadınların Adalete Erişiminin Önündeki Engellerin Kaldırılmasını Sağlamak” konulu çevrimiçi çalıştay düzenledi. Çalıştaya, Bursa Barosu Kadın Hakları Merkezi Sorumlusu Av. Özlem Gürgen Eldem katıldı.

Moderatörlüğünü Ankara Barosu önceki başkanlarından Av. Sema Aksoy'un yürüttüğü çalıştayda, TBB Yönetim Kurulu Üyesi, TÜBAKKOM Koordinatörü Av. Filiz Saraç ve TBB Yönetim Kurulu Üyesi, İnsan Hakları Merkezi Koordinatörü Av. Ali Elibol'un açılış konuşmalarının ardından Trabzon Barosu Başkanı, TÜBAKKOM Dönem Sözcüsü Av. Sibel Suiçmez, TBB İnsan Hakları Merkezi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çalışma Grubu Üyesi Dr. Aslı Şimşek, Av. Tülay Çelikyürek (TÜBAKKOM) ve TBB İnsan Hakları Merkezi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çalışma Grubu Başkanı Av. Nuriye Kadan sunum yaptı. Çalıştayda baroları temsil eden katılımcılar görüş alışverişinde bulundu.

İlgili Fotoğraflar