Bursa Valisi Canbolat Bursa Barosu'nu ziyaret etti

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Barosu'nu ziyaret etti. Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun ile  Başkan Yardımcısı Av. Metin Öztosun, Genel Sekreter Av. Hüsniye Altın Yeşil ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sefer Bülent Yaylalı'nın bulunduğu ziyarette Bursa Valiliği'ne bağlı kurumlarla Bursa Barosu arasındaki ortak projeler ve işbirlikleri konuşuldu. Başkan Altun, Vali Canbolat'a, bu yıl 12.sini düzenledikleri Çocuk ve Hukuk konulu resim yarışmasında şimdiye kadar elde edilen başarılı eserlerin, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Çimento AŞ işbirliğiyle mezata çıkarılacağını, elde edilecek gelirle ihtiyaç duyulan okullara engelli rampası ve engelli tuvaleti yaptıracaklarının bilgisini verdi.