Bursa Barosu Genel Kurulu, 10-11 Ekim'de yapılacak

Bursa Barosu'nun, Av. Gürkan Altun ile Av. İrfan Koçak'ın başkan adayı olduğu olağan genel kurulu, çoğunluk sağlanamadığı için yapılamadı. Genel kurul, 10-11 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İlan edildiği üzere Bursa Barosu'nun Akademik Odalar Birliği yerleşkesindeki hizmet biriminde, pandemi koşulları da dikkate alınarak genel kurul hazırlığı yapıldı. Gürkan Altun başkanlığındaki mevcut Bursa Barosu Yönetim Kurulu hazır bulunurken, diğer aday İrfan Koçak ile birlikte Av. Ali Rıza Ataer hazır bulundu. Katılanlar hazirun cetvelini imzaladı. Makul bir süre beklendi ve çoğunluk sağlanamadığı için genel kurulun 10-11 Ekim tarihlerinde çoğunluk aranmaksızın yapılması konusunda tutanak düzenlendi. Tutanağa Bursa Barosu Yönetim Kurulu üyeleri ile başkan adayları Av. Gürkan Altun ve Av. İrfan Koçak imzaladı.

Tutanak daha sonra Osmangazi İlçe Seçim Kurulu'na teslim edildi.