Barohan Projesi'nin ikinci aşaması için sözleşme imzalandı

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, 0-5 yaş kıdeminde 35 yaş altı avukatlara ücretsiz ofis uygulaması başlatan Bursa Barosu, tüm barolara örnek olan Barohan Projesi'nin ikinci aşaması için sözleşme imzaladı.

Projenin ilk aşamasında 500 metrekarelik alanda 48+10 kişilik kapasiteyle 2 yıl geride bırakılırken, aynı binada 400 metrekare ek alanda 42+10 kişilik yeni ofisler oluşturuldu.

Kulp Ofis Sistemleri şirketince hazırlanan ofislerin kullanımı için sözleşmeye Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun ile şirket sahibi Ali Kaya, Bursa Barosu Yönetim Kurulu'nda imza attılar.

Bölge Adliye Mahkemesi ve hukuk mahkemelerinin bulunduğu adliyeye 700 metre mesafede bulunan ofisler, 0-5 yaş kıdemindeki avukatlara bir yıl süreyle ücretsiz tahsis ediliyor. Ofis kullanıcıları, talep edenlerin katılımıyla kurayla belirleniyor.

Barohan'ın ikinci bölümü için talepler alınmaya başlandı. Kura çekimi ise mart ayı başında gerçekleştirilecek.