Barohan ikinci etap kuraları çekildi

Bursa Barosu'nun Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, meslekteki ilk yıllarında genç avukatlara ücretsiz ofis olanağı sunduğu Barohan Projesi'nin ikinci etabında kuralar çekildi.

Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun, Başkan Yardımcısı Av. Metin Öztosun, Genel Sekreter Av. Hüsniye Altın Yeşil ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sefer Bülent Yaylalı tarafından, ofis başvurusu yapan genç avukatlardan üç temsilci huzurunda yapılan kura çekiminde 21 isim belirlendi. Kurada avukatların hangi ofisleri kullanacakları da saptanırken, Bursa Barosu Başkanı Altun, ofisler dışında ortak kullanım alanları da dahil, Barohan Projesi'nden aynı anda 110 genç avukatın yararlanabildiğini söyledi. Altun, bir yıl olan ücretsiz kullanım olanağını iki yıla çıkarmanın planlamasını yaptıklarını söyledi.