Spor Aktiviteleri

Futbol turnuvasına ramazan molası

06 Mayıs 2019
7 Nisan'da başlayan Bursa Barosu 15. Geleneksel Av. Rafet Canbaz Halı Saha Futbol Turnuvası'na ramazan nedeniyle ara verildi.
Karaağız Köyü-Bursa Barosu takımlarından dostluk maçı

01 Mayıs 2019
Bursa Barosu'nun, biyokütle enerji santralı yapımına karşı gösterdikleri direnişe destek verdiği Büyükorhan İlçesine bağlı Karaağız Köyü'nün futbol takımı ile Bursa Barosu futbol takımı dostluk maçı oynadı.
Antalya Atatürk Kupası'nda Bursa Barosu futbol, voleybol ve basketbol branşlarında 4 takımla yer aldı

28 Nisan 2019
Antalya Barosu'nun bu yıl 13.'sünün düzenlediği Atatürk Kupası Spor Karşılaşmaları'na Bursa Barosu futbol, basketbol, kadın-erkek voleybol takımlarıyla katıldı. Turnuvadan Bursa'ya kupayla dönen sadece futbol takımı oldu.
Bursa Barosu Kadın Voleybol Takımı İstanbul'dan kupayla döndü

10 Nisan 2019
İstanbul Barosu'nca 5 Nisan Avukatlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvada ikini olan Bursa Barosu Kadın Voleybol Takımı, Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun'u ziyaret etti.
Bursa Barosu, filede kadınlarda ikinci erkeklerde üçüncü oldu

08 Nisan 2019
Bursa Barosu, İstanbul Barosu tarafından 5 Nisan Avukatlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 4'lü voleybol turnuvasına kadın ve erkek takımlarıyla katıldı.
15. Av. Rafet Canbaz Futbol Turnuvası başladı

07 Nisan 2019
15. Geleneksel Av. Rafet Canbaz Halı Saha Futbol Turnuvası'nın açılış maçında başlama vuruşunu Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun yaptı.
Bursa Barosu 15. Av. Rafet Canbaz Halı Saha Futbol Turnuvası başlıyor

06 Nisan 2019
Bursa Barosu 15. Geleneksel Av. Rafet Canbaz Futbol Turnuvası'nın kuraları çekildi