“Anlattırıcı Soru, Çapraz Sorgu” konulu eğitim semineri

Türkiye Barolar Birliği ve Bursa Barosu işbirliğiyle düzenlenen “Anlattırıcı Soru, Çapraz Sorgu” konulu eğitim semineri, Bursa'da yapıldı. Akademik Odalar Birliği Oditoryumu'nda gerçekleştirilen seminerin konuşmacıları, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feridun Yenisey, İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Durmuş Tezcan, İstanbul Barosu'ndan Av. Dr. Salih Oktar ve TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi, Elazığ Barosu'ndan Av. Rüstem Kadri Septioğlu idi.

Seminerin açılış konuşmasını Bursa Barosu Başkan Yardımcısı Av. Metin Öztosun yaparken, seminer sonunda konuşmacılara Bursa Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gonca Gülçin plaket verdi.